Szállás árak Solaris Apartman & Resort

Solaris Apartman & Resort

Címlap » Cserkeszőlő » Cserkeszőlői szállások » Solaris Apartman & Resort » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!

Egyedi ajánlatkérés

Dátum szerint legkedvezőbb
-5%
Kérje dátum szerint legkedvezőbb ajánlatunkat! 1 éjszakától - Bármely elérhető időszakra és ellátás típusra elkészítjük Önnek kedvezményes ajánlatunkat
helyszín
  • Észak-Alföld
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Nem őrzött parkoló (zárt parkoló), 24 órás portai szolgálat, Mosatási lehetőség
  • Szolgáltatások a szobában
    Fürdőszoba, Internet csatlakozás
  • Egyéb szolgáltatások
    Egyéb szolgáltatások (privát termálvíz folyik a fürdőszobákban)

Solaris Apartman & Resort

Magyarország legdinamikusabban fejlődő üdülőkörzetében, Cserkeszőlő központjában helyezkedik el mediterrán stílusú apartmanházunk. A település hangulatos főutcáján, közvetlenül a cserkeszőlői Gyógy-és Strandfürdővel szemben várjuk Önöket. A recepción gondoskodunk arról, hogy ne kelljen sorban állniuk a napi jegyért, külön karszalaggal, kényelmesen vehetik igénybe a Fürdő szolgáltatásait!

AZ APARTMANHÁZ A LEHETŐ LEGJOBB ÁR-ÉRTÉK ARÁNYÚ SZÁLLÁSHELYEK KÖZÉ TARTOZIK CSERKESZŐLŐN. HOTEL-SZINTŰ KÉNYELMET KÍNÁLUNK, ELÉRHETŐ ÁRON!

Apartmanjaink berendezése modern, tágas és otthonosan kényelmes. Hotel igényességű belső kialakításuk mellett az apartmanok jól felszerelt konyhával, összesen 40-48m2-es alapterülettel rendelkeznek. Az Apartmanházban felvonó működik, így kényelmesen tudnak közlekedni az emeletek között.
Továbbá különlegessé teszi az, hogy külön csaptelepen bevezetett privát termálvíz folyik a fürdőszobákban, melyet közvetlenül kapunk meg a 82 C-on feltörő termálvíz kútból!

Több, mint hotel. Maximális kényelem a fürdővel szemben!

Az apartmanok egyesítik magukban a saját nyaralóházak adta szabadságélményt, és a hotelek nyújtotta kényelmet és igényes kialakítást. Elhelyezkedésük révén nem kell nagy távolságot megtenni Cserkeszőlő legnagyobb turisztikai attrakciójához, a Gyógy- és Strandfürdőhöz, a Télifürdőhöz, melybe korlátlan alkalommal, időkorlátozás nélkül léphetnek be a Vendégeink!

Az Apartanházban az önellátás kombinálható különböző ellátási formákkal, reggelit, félpanziós ellátást igényelhetnek Vendégeink, melyet kedvük szerint válogathatnak össze. A teljesen felszerelt konyhák mellett többféle étterem kínálata elérhető, kényelmes távolságon belül!

Az apartmanok nyújtotta kényelem, a tágas nappali lehetővé teszi a csoportok, családok, barátok kikapcsolódását, saját apartmanjukban, otthonos légkörben, fesztelenül. Hotel-szintű kényelem, elérhető áron!

Bármilyen korosztályú vendéget szívesen fogadunk. Mindenkinek ajánljuk az apartmanokat, aki kényelmes és színvonalas szállást keres korrekt áron, akár a településen átutazó vendégeknek is!

A Solaris Apartman & Resort várja vendégeit Cserkeszőlő legfrekventáltabb helyén, közvetlenül a fürdővel szemben.

SZOLGÁLTATÁSAINK
A Solaris Apartman & Resort egész évben várja vendégeit. Kiemelt szolgáltatásainknak hála, Ön és családja az év bármely szakában kiemelkedően érezheti magát az apartmanokban. Számunkra fontos, hogy minden igényét kelégítsünk, és élmény legyen az apartmanokban való pihenés.

Szolgáltatásaink:
Recepciószolgálat
Partner-étterem (közvetlen átjárással a fürdő területére)
Reggelis és félpanziós ellátás
Zárt parkoló
Lift
Internet használat (wifi, az apartmanokban is)
Fürdőbelépő biztosítása
Privát termálvíz a fürdőszobában
Kiságybekészítés
Babakád bekészítés
Etetőszék
Mosás, szárítás, vasalás
Olasz csavart fagylalt
Bringó-hintó kölcsönző
Gran Tour Gokart kölcsönző
Kerékpárkölcsönzés
Hotel boxspring ágyak (superior apartmanokban és a penthouse lakosztályban)
Párna menü bekészítés (superior apartmanokban és a penthouse lakosztályban)
fizetési lehetőségek
kedvezmények
3 éves korig ingyenes   
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Wellness, Gyermekbarát, Falusi turizmus, Gyógyturizmus
  • TELEPÜLÉS
    Cserkeszőlő
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Apartman ****
  • CÍM
    5465 Cserkeszőlő, Fürdő utca 30.
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
További találatok: | 2 | | | |
Település ismertető
  • Cserkeszőlő

    Jász-Nagykun-Szolnok megye déli részén, a Tiszazugban fekszik a Tisza és a Hármas-Körös között. A Budapesttől...